background

Links

Hieronder een aantal links naar bedrijven waar wij mee samenwerken.

 


Velux dakramen


Met VELUX dakramen brengt u daglicht, uitzicht, frisse lucht en sfeer in uw woning. Tevens bieden deze daglichtsystemen goede ventilatiemogelijkheden en zijn ze zeer ruimtebesparend. Voor zowel schuine als platte daken hebben zij de passende oplossing.
Meer informatie


Austria (deuren)


Austria Deuren B.V. te Lisse is importeur en leverancier van binnen- en buitendeuren. Austria levert aan de deurenspeciaalzaken een zeer uitgebreid programma binnendeuren en buitendeuren.
Meer informatie

 

Mosa tegels


Met onderscheidende tegels van kwalitatief en esthetisch hoog niveau wil Mosa een toonaangevende rol spelen bij architectonische ontwerpen van nu en morgen. In het Mosa Designteam werken tien mensen voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe tegels.. Keramische tegels die bijdragen aan de realisatie van hoogwaardie wanden en vloeren.
Meer informatie


Grohe kranen


Kwaliteit, Technologie, Design en Duurzaamheid. Vier fundamentele pijlers. Bij Grohe leggen ze de lat extreem hoog zodat je altijd het verschil kunt voelen wanneer je een Grohe kraan of douche gebruikt.
Meer informatie

 

Axa (hang-en sluitwerk)

 

AXA hang- & sluitwerkproducten worden vervaardigd door Stenman Holland B.V. te Veenendaal, onderdeel van AXA Stenman Industries B.V.. Een organisatie met een lange en rijke historie, die teruggaat tot 1902. Door de jaren heen heeft AXA op het gebied van inbraakwerende beveiligingsproducten een ijzersterke naam opgebouwd. Het assortiment hang- & sluitwerk kent de productgroepen scharnieren, raamuitzetters, sluitingen en deurbeslag.
Meer informatie


Grohe kranen


Leerkotte is leverancier van sanitaire cabines, lockers en garderobes. 
Meer informatie